top of page

OVER MOTUS

Voor jezelf. Samen.

Motus staat voor bewegen. Ons doel is om jou hier met een beter gevoel vandaan te laten komen, door je zowel fysiek als mentaal te prikkelen. Trainen en coaching voor iedereen op eigen niveau en op een alternatieve manier. Want; wie wil er nou niet sterker en fitter door het leven gaan?! Door middel van enthousiasme, plezier en ervaring zullen we jou helpen bij het behalen van je doel. Samen gaan we er voor dat dit iedereen gaat lukken!

Team Motus

Een diverse team met professionals op hun gebied

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN:

01

GROEPSLESSEN

Wij bieden groepslessen onder de naam ‘Fun & Fit’. Gezellig met een groep trainen waardoor je weer heerlijk door de dag kunt. Tevens bieden wij de groepsles ‘Strong & Fit’ voor de diehards! Hier gaat er toch even een schepje boven op. Een uur samen knallen en elkaar motiveren om het uiterste uit jezelf te halen.

Naarmate je ouder wordt vermindert je botdichtheid, je spieren worden slapper, je balans en conditie gaan achteruit en pijntjes, stijfheid en blessures komen steeds vaker voor. Daarom bieden we hiervoor groepslessen aan, deze noemen we bij Motus Gym Functional Training.


 

02

PERSONAL TRAINING

Heb jij een doel of vind je het fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen tijdens het sporten? Dan is personal training iets voor jou! Je gaat samen met je coach een intake gesprek voeren, om zo samen een plan op te zetten. Vind je het fijner om samen met een vriend of partner te sporten onder persoonlijke begeleiding? Dan is ‘Motus small group lidmaatschap’ nog een optie. Train met z’n 2en bij je eigen coach.

03

VRIJ TRAINEN

Zelfstandig je training inplannen en uitvoeren. Dat kan je in de vrij trainingsruimte bij Motus Gym.

04

ONLINE COACHING

Motus Gym helpt jou om het maximale uit je training en fitness schema te halen, zonder gebonden te zijn aan een vaste locatie. Het geeft je de mogelijkheid je doelen te bereiken waar je ook maar bent.

Wat online coaching jou kan bieden:

- Professionele begeleiding – waar je ook bent.
- Training/fitness schema’s op maat.
- Feedback op de uitvoering van fitness oefeningen.
- Bijstellen van schema’s.
- Onbeperkt stellen van vragen aan je trainer.

05

MOTUS RUN


Wil jij graag beginnen met hardlopen, maar weet je niet hoe?  Vind je het saai om alleen te lopen? Of heb je een bepaald doel, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken, bijvoorbeeld met een trainingsschema? Dan is Motus Run iets voor jou!

Vanaf nu kun je bij Motus ook terecht voor hardlopen. Je werkt, onder begeleiding, samen met een groepje naar een bepaald doel toe d.m.v. conditionele trainingen en loopjes. Ook is er de mogelijkheid om een persoonlijk hardloopschema te krijgen, aangepast op jouw doel.

bottom of page